Smeds Trading Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Smeds Trading Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Smeds Trading Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Smeds Trading Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-02-02.

Smeds Trading Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1989-10-20. Men sedan 2005-06-03 så har Smeds Trading Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Mästareg. 19, 736 32, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Smeds Trading Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5932199.

Kungsör arbetar för att företag som Smeds Trading Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Smeds Trading Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet trading av varor, och värdepapper, konsulttjänster inom företagsutveckling, marknadsföring och sjukvård samt därmed jämförlig verksamhet.

Firmatecknare för Smeds Trading Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Smeds Trading Aktiebolag och det är följande personer, Smeds, Per Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Smeds, Barbro Ann-Charlotte som är född 1950 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Smeds Trading Aktiebolag är 556372-3740.