Kungsörsbagar'n Försäljnings Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Kungsörsbagar'n Försäljnings Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kungsör här finns det många olika Aktiebolag. Kungsörsbagar'n Försäljnings Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Kungsör jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Kungsörsbagar'n Försäljnings Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556365-8417.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till Kungsörsbagar'n Försäljnings Aktiebolag på följande adress Fredsg. 25, 736 32, Kungsör.

Kungsörsbagar'n Försäljnings Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Kungsörsbagar'n Försäljnings Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Kalous, Henry som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning och distribyrion av bageriprodukter, äga, förvalta och hyra ut fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.