Skillingeudd AB

Västmanlands län

Information

556362-9517 är organisationsnummer för verksamheten Skillingeudd AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skillingeudd AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Skillingeudd AB finns i.

Skillingeudd AB har varit registrerat sedan 1989-06-13 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skillingeudd AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Skillingeudd AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skillingeudd AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Skillingeudd AB så kan ni göra det på telefon genom 0227-13609 eller genom brev på följande adress:
Sjöv. 12, 736 92, Kungsör

Bolaget skall bedriva bemanning och utbildning inom livskompetensområdet, företagshälsovård, installation och service inom industri- och byggnadssektorn och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skillingeudd AB och det är Wolinder, Gunilla som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Wolinder, Claes Bertil Fredrik som är född 1951 och har titeln Suppleant, Adsum Revisorer & Företagskonsulter AB som är född och har titeln Revisor, Wilander, Ulla Susanne som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,