Aspa Ekonomikonsult AB

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva redovisningsbyrå med tillhörande ekonomiska konsulttjänster, att driva jordbruk, samt att handla med aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aspa Ekonomikonsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Aspa Ekonomikonsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1989-01-20 så skapades Aspa Ekonomikonsult AB och företaget är har F-skattsedel Aspa Ekonomikonsult AB har haft det sedan 1994-01-01.

Aspa Ekonomikonsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556347-8113 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsör.

Just nu är Aspa Ekonomikonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Aspa Ekonomikonsult AB så går det att nå dem via telefon på 0221-32249 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aspa Ekonomikonsult AB är Gattinger, Kent Hans Herbert som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Lars Anders som är född 1954 och har titeln Suppleant, Jonsson, Sune Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisionsfirma T Nordberg AB som är född och har titeln Revisor, .