Städkomfort Västra Mälardalen AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska bedriva städning och renhållning av lokaler.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Städkomfort Västra Mälardalen AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Städkomfort Västra Mälardalen AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1988-11-30 så skapades Städkomfort Västra Mälardalen AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Städkomfort Västra Mälardalen AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556342-4547 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsör.

Just nu är Städkomfort Västra Mälardalen AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Städkomfort Västra Mälardalen AB så går det att nå dem via telefon på 0221-24025 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Städkomfort Västra Mälardalen AB är al Swiri, Essam som är född 1960 och har titeln VD, al Swiri, Essam som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, al Swiri, Samia som är född 1969 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .