Medo Data AB

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Aktiebolag som heter Medo Data AB. Det finns flera företag som liknar Medo Data AB i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Medo Data AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-05-12 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1988-11-02 så har Medo Data AB varit registrerat och sedan 2005-05-12 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Medo Data AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Medo Data AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Medo Data AB så kan ni göra det på 0227-12879.

Bolaget ska bedriva konsult och försäljningsverksamhet inom IT- och databranschen såsom printning, distribution, lagerhållning och paketering, försäljning av hårdvara samt utveckling av data- program och datatjänster i form av registrering av domäner, driva webbhotell med tillhörande tjänster samt aktieförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Löfgren, Alf Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Widén, Peter Erik Rickard som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Kerstin Pernilla som är född 1974 och har titeln Suppleant, Martinsson, Malin Lakshmi som är född 1970 och har titeln Suppleant, Schödin, John Torbjörn som är född 1956 och har titeln Revisor, Lillsjö, Kurt Åke Roland som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Löfgren, Alf Peter -Widén, Peter Erik Rickard .

Medo Data AB har 556340-5033 som sitt organisationsnummer.