AMC Trading Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva handel med sågverks- och verktygsmaskiner, jämte truckar och entreprenadmaskiner, äga och förvalta fast och lös egendom, äga och förvalta samt driva handel med värdepapper samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AMC Trading Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är AMC Trading Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1987-10-21 så skapades AMC Trading Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel AMC Trading Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

AMC Trading Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556308-6197 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungsör.

Just nu är AMC Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med AMC Trading Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-32170 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Melberg Olsson, Anita Charlotta -Melberg, Arne Herbert -Melberg, Mats Arne

Följande personer är på något sätt aktiva inom AMC Trading Aktiebolag är Melberg, Arne Herbert som är född 1935 och har titeln VD, Melberg, Arne Herbert som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Melberg, Mats Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Melberg Olsson, Anita Charlotta som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.