Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kungsg. 10, 736 36, Kungsör men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0227-12080.

Kungsör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag har idag 556306-4996 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Höglund Karlsson, Monika Kristina -Karlsson, Hans-Erik är den som för stunden ansvarar för Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av skyltprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Kungsörs Skyltprodukter Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Hans-Erik som är född 1948 och har titeln VD, Karlsson, Hans-Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Höglund Karlsson, Monika Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Winberg, Kerstin Elisabet som är född 1948 och har titeln Revisor, Bäcklund & Winberg Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .