Sagreba i Kungsör Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, bedriva byggnadsverksamhet samt konsultverksamhet i byggnadsbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sagreba i Kungsör Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Sagreba i Kungsör Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1987-08-19 så skapades Sagreba i Kungsör Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Sagreba i Kungsör Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sagreba i Kungsör Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556303-4569 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsör.

Just nu är Sagreba i Kungsör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Sagreba i Kungsör Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0340-674403 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sagreba i Kungsör Aktiebolag är Holm, Bo Thomas som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Krausgrill Runeteg, Airi Maria som är född 1959 och har titeln Suppleant, Hultelid, Jan Rolf som är född 1964 och har titeln Revisor, Jan Hultelid Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .