Ramdani Impex Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Ramdani Impex Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där Ramdani Impex Aktiebolag finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ramdani Impex Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ramdani Impex Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ramdani Impex Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ramdani Impex Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hamng. 2, 736 31, Kungsör men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0227-13390.

Kungsör arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ramdani Impex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ramdani Impex Aktiebolag har idag 556301-9883 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna är den som för stunden ansvarar för Ramdani Impex Aktiebolag

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra tillverkning av kablage för industrin, främst el- data- och byggbranschen samt bedriva handel med kablage och kontaktdon inom samma branscher, dessutom förvalta fastigheter och bedriva handel med värdepapper, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ramdani Impex Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ramdani, Lyes som är född 1964 och har titeln VD, Ramdani, Linda Marie som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Ramdani, Lyes som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ramdani, Samy Per som är född 1965 och har titeln Suppleant, Rosenstråle, Leila Eva som är född 1967 och har titeln Suppleant, Edqvist Gyld, Carl Börje Magnus som är född 1967 och har titeln RevisorEdqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .