EGAB Trading Aktiebolag

Västmanlands län

Information

EGAB Trading Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där EGAB Trading Aktiebolag finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. EGAB Trading Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket EGAB Trading Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. EGAB Trading Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till EGAB Trading Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Humleg. 2, 736 35, Kungsör men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0227-12570.

Kungsör arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är EGAB Trading Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

EGAB Trading Aktiebolag har idag 556278-2960 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för EGAB Trading Aktiebolag

Bolaget skall uthyra och försälja maskiner och inventarier för entreprenadverksamhet samt bygga, köpa och sälja fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I EGAB Trading Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öhman, Kurt Håkan som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhman, Gunilla Maria som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Leif Börje som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .