Pragmator Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556275-8994 är organisationsnummer för bolaget Pragmator Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pragmator Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Pragmator Aktiebolag finns i.

Pragmator Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-05-05 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Pragmator Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Pragmator Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Pragmator Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Pragmator Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Malmbergav. 21, 736 32, Kungsör

Bolaget skall bedriva utveckling, marknadsföring och försäljning av produkter inom mekanisk industri samt äga och förvalta aktier ävensom därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pragmator Aktiebolag och det är Albinsson, Lars Ruben Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sund, Gun Laila Birgitta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pihlsjö Albinsson, K Madeleine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sund, Stig Mats Olov som är född 1947 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor