Reventor Håkan Huggare Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Reventor Håkan Huggare Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungsör. I Reventor Håkan Huggare Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Huggare, Lars Håkan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Huggare, Inger Carina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Abrahamsson, Nils-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Reventor Håkan Huggare Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Reventor Håkan Huggare Aktiebolag på telefon 0221-31040.

Bolaget skall bedriva kameral uppdragsverksamhet så som upprättande av redovisnings, bokslut, deklarationer, ekonomiska konsultationer, jordbruksrörelse, handel med och utveckling av tillbehör, reservdelar, motorer till gokart samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Reventor Håkan Huggare Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Reventor Håkan Huggare Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Kungsör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Reventor Håkan Huggare Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Reventor Håkan Huggare Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Reventor Håkan Huggare Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Reventor Håkan Huggare Aktiebolag har 556264-2990 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.