Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag

Västmanlands län

Information

556225-4176 är organisationsnummer för verksamheten Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag finns i.

Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag har varit registrerat sedan 1983-02-08 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Svanborg, Hans Göte Tommy Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag så kan ni göra det på telefon genom 0227-13355 eller genom brev på följande adress:
Ekuddsv. 3, 736 32, Kungsör

Bolaget skall idka handel med fastigheter, maskiner, industriförnödenheter, komponenter och detaljer, uthyrning av fastigheter, maskiner och inventarier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Insede Industriservicedetaljer i Kungsör Aktie- bolag och det är Svanborg, Anna Pernilla som är född 1972 och har titeln VD, Svanborg, Anna Pernilla som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanborg, Hans Göte Tommy som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundgren Svanborg, Bengt Göte som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanborg, Hans Peter som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanborg, Berit Ingegerd som är född 1944 och har titeln SuppleantMorin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,