Lego Montage i Kungsör Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556208-1389 är organisationsnummer för bolaget Lego Montage i Kungsör Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lego Montage i Kungsör Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Lego Montage i Kungsör Aktiebolag finns i.

Lego Montage i Kungsör Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-01-20 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lego Montage i Kungsör Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Lego Montage i Kungsör Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lego Montage i Kungsör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lego Montage i Kungsör Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0227-10277 eller genom brev på följande adress:
Björkv. 9, 736 36, Kungsör

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och service inom tillverkningsindustrin samt idka försäljning och förvaltning av fastigheter jämte annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lego Montage i Kungsör Aktiebolag och det är Grip, Nils Conny som är född 1948 och har titeln VD, Grip, Nils Conny som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Grip, Christel Anne-Sophie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor