Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1978-12-21. Men sedan 1979-01-01 så har Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Åsg. 12, 736 31, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-31222.

Kungsör arbetar för att företag som Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall utföra elinstallationer jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Rolf Yngve som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Rolf Daniel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövstedt, Bengt Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Kent Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Lundqvists Revisionsbyrå i Västerås Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kungsörs Elektriska Rolf Eriksson Aktiebolag är 556198-7396.