Wennstrom Flow Control AB

Västmanlands län

Information

Bolaget ska i egen verksamhet eller genom dotterbolag utveckla, tillverka och sälja produkter för hantering och övervakning av flytande ämnen, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wennstrom Flow Control AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Wennstrom Flow Control AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1978-08-30 så skapades Wennstrom Flow Control AB och bolaget är har F-skattsedel Wennstrom Flow Control AB har haft det sedan 1994-01-01.

Wennstrom Flow Control AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556197-7710 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungsör.

Just nu är Wennstrom Flow Control AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Wennstrom Flow Control AB så går det att nå dem via telefon på 0227-41040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brehmer, Claes Torgny -Ekelund, Ingrid Kerstin Elisabet -Ekelund, Ulf -Wådell, Tor

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wennstrom Flow Control AB är Ekelund, Ulf som är född 1965 och har titeln VD, Brehmer, Claes Torgny som är född 1970 och har titeln Vice VD, Ekelund, Ulf som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Brehmer, Claes Torgny som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Wådell, Tor som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brehmer, Torgny Roland som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotEkelund, Ingrid Kerstin Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln Revisor, Eklund & Gustafsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.