Affes Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall driva transport- och åkerirörelse samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Affes Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungsör så är Affes Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1972-07-12 så skapades Affes Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Affes Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Affes Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1972-01-01

556166-8285 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kungsör.

Just nu är Affes Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Affes Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0227-20113 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Affes Åkeri Aktiebolag är Andersson, Mats Alf Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Maria Kristina Helene som är född 1968 och har titeln Suppleant, Gillner, Anna Carina som är född 1967 och har titeln Revisor, Cagi AB som är född och har titeln Revisor, .