Nalles Motell och Service Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Nalles Motell och Service Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där Nalles Motell och Service Aktiebolag finns. I Kungsör så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nalles Motell och Service Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Nalles Motell och Service Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Nalles Motell och Service Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nalles Motell och Service Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0227-14570.

Kungsör arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Nalles Motell och Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Nalles Motell och Service Aktiebolag har idag 556157-7676 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Björn, Gösta Sven Paul -Björn, Sven-Olle Krister är den som för stunden ansvarar för Nalles Motell och Service Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med värdepapper samt konsultverksamhet inom bensinstations-, restaurang-, hotell- samt transportverksamhet. Bolaget skall även om driva personaluthyrning inom branscherna enligt ovan.

I Nalles Motell och Service Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björn, Sven-Olle Krister som är född 1944 och har titeln VD, Björn, Sven-Olle Krister som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Björn, Gösta Sven Paul som är född 1919 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björn, Sven Torgny som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Björn, Margit Mona Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Malm, Karl Gunnar Joakim som är född 1969 och har titeln RevisorRTB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .