Bärgningsservice J.A. Malmquist Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Aktiebolag som heter Bärgningsservice J.A. Malmquist Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Bärgningsservice J.A. Malmquist Aktiebolag i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Bärgningsservice J.A. Malmquist Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1971-07-15 så har Bärgningsservice J.A. Malmquist Aktiebolag varit registrerat och sedan 1971-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Bärgningsservice J.A. Malmquist Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Bärgningsservice J.A. Malmquist Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ekholmen 106, 736 93, Kungsör. Vi ni istället prata med Bärgningsservice J.A. Malmquist Aktiebolag så kan ni göra det på 0221-30092.

Bolaget skall utföra bärgningsservice och bedriva bilverkstad, bedriva serviceverksamhet med kommunikationsradio och sambandscentral ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Malmquist, Carl Andreas som är född 1977 och har titeln Extern firmatecknare, Malmqvist, Birgitta Mariana som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmquist, Jan Robert som är född 1973 och har titeln Suppleant, Sivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Malmquist, Carl Andreas -Malmquist, Jan Robert -Malmqvist, Birgitta Mariana .

Bärgningsservice J.A. Malmquist Aktiebolag har 556148-8551 som sitt organisationsnummer.