Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556141-4243 är organisationsnummer för verksamheten Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag finns i.

Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-11-19 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0227-14100 eller genom brev på följande adress:
Malmbergav. 21, 736 32, Kungsör

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse, uthyrning av fast och lösegendom inom den mekaniska verkstadsindustrin och byggnadsindustrin, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kungsörs Mekaniska Verkstad Aktiebolag och det är Albinsson, Lars Ruben Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sund, Gun Laila Birgitta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Pihlsjö Albinsson, K Madeleine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sund, Stig Mats Olov som är född 1947 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor