Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård)

Västmanlands län

Information

556124-5399 är organisationsnummer för företaget Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård) finns i.

Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård) har varit registrerat sedan 1969-03-19 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård) är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård) så kan ni göra det på telefon genom 0227-20087 eller genom brev på följande adress:
Västertibble, 736 92, Kungsör

Bolaget skall driva lantbruk samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Väster Tibble Aktiebolag (V Tibble Gård) och det är Olby, Lars Gösta Torsten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Schwyzer, Karin Larsdotter som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hanneryd, Ove Erling som är född 1951 och har titeln Revisor, Horwath - Hanneryd & Colling Revision AB som är född och har titeln Revisor,