Aktiebolaget Lutea

Västmanlands län

Information

556076-0117 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Lutea. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Lutea är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungsör som är den kommunen som Aktiebolaget Lutea finns i.

Aktiebolaget Lutea har varit registrerat sedan 1960-12-28 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Lutea så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Aktiebolaget Lutea är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kungsör som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Lutea är följande:
Firman tecknas var för sig av -Melberg, Arne Herbert -Melberg, Mats Arne

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Lutea så kan ni göra det på telefon genom 0221-32170 eller genom brev på följande adress:
Villag. 16, 731 60, Valskog

Bolaget skall bedriva handel med sågverks- och verktygsmaskiner jämte truckar och entreprenadmaskiner och därmed sammanhängande verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom, även idka handel med värdepapper, bedriva konsultverksamhet rörande handel och rådgivning inom skogsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Lutea och det är Melberg, Mats Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Melberg, Arne Herbert som är född 1935 och har titeln Suppleant, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,