Möbelfabriken Thule Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Möbelfabriken Thule Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Möbelfabriken Thule Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Möbelfabriken Thule Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Möbelfabriken Thule Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1946-03-18.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Möbelfabriken Thule Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-12040.

Kungsör arbetar för att företag som Möbelfabriken Thule Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Möbelfabriken Thule Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade andra lokaler och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Möbelfabriken Thule Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Möbelfabriken Thule Aktiebolag och det är följande personer, Axelsson, Hans Thomas som är född 1954 och har titeln VD, Axelsson, Hans Thomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Erik Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Hans Erik som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Per Henrik som är född 1964 och har titeln Revisor, Per Josefsson Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Möbelfabriken Thule Aktiebolag är 556047-0709.