Bengt Lundberg, Inskrift

Västmanlands län

Information

Bengt Lundberg, Inskrift är ett av många verksamheter som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Bengt Lundberg, Inskrift finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bengt Lundberg, Inskrift är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-05-07.

Bengt Lundberg, Inskrift som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2005-05-03. Men sedan 2005-05-07 så har Bengt Lundberg, Inskrift varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Lundberg, Inskrift så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-12424.

Kungsör arbetar för att verksamheter som Bengt Lundberg, Inskrift ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bengt Lundberg, Inskrift. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Skrivservice, skrivtjänster, språkgranskning och översättning. Webbutveckling. Datakonsultverksamhet. Programvarutjänster Internet, utveckling och marknadsföring. Försäljning och förmedling av annonsplatser på Internet. Datautbildning för personal.

Firmatecknare för Bengt Lundberg, Inskrift är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Lundberg, Inskrift och det är följande personer, Lundberg, Bengt Gustaf som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bengt Lundberg, Inskrift är 550502-XXXX.