LV Handel och Entreprenad

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Enskild firma som heter LV Handel och Entreprenad. Det finns flera företag som liknar LV Handel och Entreprenad i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

LV Handel och Entreprenad är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-04-19 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2007-07-10 så har LV Handel och Entreprenad varit registrerat och sedan 2007-04-19 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är LV Handel och Entreprenad och det finns fler företag som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med LV Handel och Entreprenad så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med LV Handel och Entreprenad så kan ni göra det på 070-5338819.

Import, uthyrning och försäljning av personbilstransporter. Uthyrning av skylift. Uthyrning av tjänst för instrumentteknisk konsultation och målning. Inköp av defekt material produkt. Renovering reparation av denna och därefter försäljning - allt inom branscherna fordon, trädgård och fritid.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Westberg, Bengt Stig Ingemar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

LV Handel och Entreprenad har 530728-XXXX som sitt organisationsnummer.