TH:s Trafikskola

Västmanlands län

Information

490401-XXXX är organisationsnummer för bolaget TH:s Trafikskola. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TH:s Trafikskola är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som TH:s Trafikskola finns i.

TH:s Trafikskola har varit registrerat sedan 1991-11-29 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TH:s Trafikskola så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

TH:s Trafikskola är och det finns flera bolag i Kungsör som också är .

Firmatecknare för TH:s Trafikskola är följande:

Vill ni komma i kontakt med TH:s Trafikskola så kan ni göra det på telefon genom 0227-14488 eller genom brev på följande adress:

Trafikskoleutbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med TH:s Trafikskola och det är Hult, Tinny som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,