Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson

Västmanlands län

Information

Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson är ett bolag som finns i Kungsör. I Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Staffansson, Stig GÖSTA som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson på telefon 0589-51320.

Uppfödning av hästar, hundar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson av bolagstypen Enskild firma.

Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson är ett av många bolag som finns i Västmanlands län och Kungsör arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson innehar ej F-skattsedel och Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson så är det följande:

Incognito Häst & Hund, Gösta Staffansson har 481007-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.