Olle Isacsson virkeskonsult

Västmanlands län

Information

Olle Isacsson virkeskonsult är ett av många verksamheter som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Olle Isacsson virkeskonsult finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Olle Isacsson virkeskonsult är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-09-25.

Olle Isacsson virkeskonsult som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2000-10-09. Men sedan 2000-09-25 så har Olle Isacsson virkeskonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Olle Isacsson virkeskonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 019-230250.

Kungsör arbetar för att verksamheter som Olle Isacsson virkeskonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Olle Isacsson virkeskonsult. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Konsultation i virkesfrågor samt virkeshandel. Konsultation i marknadsfrågor. Skoglig konsultverksamhet. Bed and Breakfastverksamhet.

Firmatecknare för Olle Isacsson virkeskonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Olle Isacsson virkeskonsult och det är följande personer, Isaksson, Sven Olof Olle som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Olle Isacsson virkeskonsult är 470511-XXXX.