Hugo Rör

Västmanlands län

Information

451118-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hugo Rör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hugo Rör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som Hugo Rör finns i.

Hugo Rör har varit registrerat sedan 1998-02-20 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hugo Rör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hugo Rör är och det finns flera bolag i Kungsör som också är .

Firmatecknare för Hugo Rör är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hugo Rör så kan ni göra det på telefon genom 0227-10606 eller genom brev på följande adress:

Installation, service och försäljning inom VVS-branschen samt fastighetsservice, reparation och drift inom lantbruk och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hugo Rör och det är Engström, Hugo George som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,