KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar)

Västmanlands län

Information

KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar) hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar) finns. I Kungsör så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar) tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar) har haft sedan 2001-05-28. KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar) har funnits sedan och 2001-05-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar) så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7281712.

Kungsör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar) har idag 430718-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar)

Konsultverksamhet när det gäller IT-stöd inom sjukvården.

I KEWA (KvalitetEngagemangWisionAnsvar) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wallin, Kerstin Margareta som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .