H-G-H Maskinteknik

Västmanlands län

Information

410713-XXXX är organisationsnummer för verksamheten H-G-H Maskinteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H-G-H Maskinteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som H-G-H Maskinteknik finns i.

H-G-H Maskinteknik har varit registrerat sedan 2006-07-05 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-06-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för H-G-H Maskinteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-29.

H-G-H Maskinteknik är och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är .

Firmatecknare för H-G-H Maskinteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med H-G-H Maskinteknik så kan ni göra det på telefon genom 0227-12116 eller genom brev på följande adress:

Bygga specialmaskiner till verkstadsindustrin och metallindustrin och utföra service och underhållsarbete av automatsvarvar och CNC-maskiner. Framtida kunder är legoföretag vars huvudsakliga sysselsättning är automatsvarvning och monteringsarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med H-G-H Maskinteknik och det är Hansson, Hans Gösta som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,