Lenmoras Allservice

Västmanlands län

Information

Lenmoras Allservice hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Kungsör som är den kommunen där Lenmoras Allservice finns. I Kungsör så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lenmoras Allservice tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lenmoras Allservice har haft sedan 2005-05-26. Lenmoras Allservice har funnits sedan och 2005-05-26 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lenmoras Allservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0227-14273.

Kungsör arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Lenmoras Allservice har idag 310213-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lenmoras Allservice

Fastighetsservice med reparationer. Hästskötsel, uppfödning och försäljning.

I Lenmoras Allservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Karl Gunnar Mauritz som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma, .