Iversen & son Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Handelsbolag som heter Iversen & son Handelsbolag. Det finns flera företag som liknar Iversen & son Handelsbolag i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 2003-04-02 så har Iversen & son Handelsbolag varit registrerat och sedan 2004-08-09 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Iversen & son Handelsbolag och det finns fler företag som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Iversen & son Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Rättarv. 23, 736 35, Kungsör. Vi ni istället prata med Iversen & son Handelsbolag så kan ni göra det på .

Försäljning, reparation och uthyrning av fordon och tillbehör, maskiner och verktyg såsom svarvar, fräsar, slipmaskiner samt handmaskiner såsom borrmaskiner, sticksågar och hyvlar samt hem och fritidsprodukter såsom stormkök, sport, kläder, inred- ningsartiklar, vitvaror, krokar och armaturer, husgeråd samt marint såsom båtar och båtmotorer, fiskegrejor, hushållsmaskiner, sladdar och kontakter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Iversen, Patrik Eugen som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Iversen, Svein Eugen som är född 1947 och har titeln Bolagsman, .

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. .

Iversen & son Handelsbolag har 969692-7970 som sitt organisationsnummer.