Savent Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungsör och Savent Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Savent Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Savent Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Savent Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-04-16. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Kungsör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Savent Handelsbolag ska trivas.

Savent Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02. I Kungsör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Industriventilation, äga, träna och förvalta hästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Savent Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-02.

Idag är Savent Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Savent Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0589-17500.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Savent Handelsbolag är Sahlin, Per Urban som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Sahlin, Veronica Anneli som är född 1970 och har titeln Bolagsman, .

Savent Handelsbolag har 969685-1147 som sitt organisationsnummer.