Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungsör och Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-06-30. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Kungsör där bolaget finns i jobbar för att bolag som Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag ska trivas.

Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31. I Kungsör så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Matcafé, restaurang, vin, öl. Uthyrning av rum för övernattning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-31.

Idag är Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0227-10777.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag är Kassem Abed Ali, Waad som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Wand, Velinka som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .

Thor Modéen Gästgiferi Handelsbolag har 969670-3504 som sitt organisationsnummer.