Famous Horses i Kungsör Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Handelsbolag som heter Famous Horses i Kungsör Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Famous Horses i Kungsör Handelsbolag i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 1996-01-02 så har Famous Horses i Kungsör Handelsbolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Famous Horses i Kungsör Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Famous Horses i Kungsör Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hogsta, 736 91, Kungsör. Vi ni istället prata med Famous Horses i Kungsör Handelsbolag så kan ni göra det på .

Travhästar för tävling och avel och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Axelsson, Hans Johan Robert som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Eriksson, Lars Bertil som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Forsén, Lars-Gunnar som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Grindestam, Michael Kenneth som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Hilding, Bror Åke som är född 1927 och har titeln Bolagsman, Princis, Edgars Alexanders som är född 1944 och har titeln BolagsmanStrengbom, Jan Håkan Simon som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Strengbom, Jan Simon som är född 1931 och har titeln Bolagsman, Tomas Thell Travkonsult Aktiebolag som är född och har titeln BolagsmanÖnnegren, Carl Göran Wilhelm som är född 1950 och har titeln Bolagsman.

Firman tecknas ensam av -Strengbom, Jan Håkan Simon .

Famous Horses i Kungsör Handelsbolag har 969622-4113 som sitt organisationsnummer.