Datahästen Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Handelsbolag som heter Datahästen Handelsbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Datahästen Handelsbolag i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Datahästen Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1994-07-15 så har Datahästen Handelsbolag varit registrerat och sedan 1995-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Datahästen Handelsbolag och det finns fler verksamheter som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Datahästen Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hagsta Torpa, 736 92, Kungsör. Vi ni istället prata med Datahästen Handelsbolag så kan ni göra det på .

Uppfödning och utbildning av ridhästar. Uthyrning av boxplats, Konsultförsäljning av ridsportartiklar, konsultverksamhet inom data och bokföring.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Dahlberg, Lisa Maria som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Dahlberg, PER Bertil som är född 1962 och har titeln Bolagsman, .

; Bolagsmännen var för sig. .

Datahästen Handelsbolag har 916931-9291 som sitt organisationsnummer.