PH Innovator Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Kungsör och PH Innovator Handelsbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och PH Innovator Handelsbolag är ett av dem. Statusen för PH Innovator Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

PH Innovator Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1988-12-21. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Kungsör där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som PH Innovator Handelsbolag ska trivas.

PH Innovator Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24. I Kungsör så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Montera, installera, utveckla och försälja elektriskt och mekaniskt material.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PH Innovator Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-24.

Idag är PH Innovator Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med PH Innovator Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2609392.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med PH Innovator Handelsbolag är Henriksson, Karl Christer som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Ljungblom, Kjell Ingemar som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .

PH Innovator Handelsbolag har 916579-6666 som sitt organisationsnummer.