Kungsörs Trappfabrik Handelsbolag

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Handelsbolag som heter Kungsörs Trappfabrik Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Kungsörs Trappfabrik Handelsbolag i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Kungsörs Trappfabrik Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1983-07-07 så har Kungsörs Trappfabrik Handelsbolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Kungsörs Trappfabrik Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Kungsörs Trappfabrik Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Fredsg. 30, 736 32, Kungsör. Vi ni istället prata med Kungsörs Trappfabrik Handelsbolag så kan ni göra det på .

Tillverkning och försäljning av betongtrappor.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hedlin-Johansson, AGNETA Marianne som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Hedlin-Johansson, Björn ROLAND Hartvig som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .

; Bolagsmännen gemensamt. .

Kungsörs Trappfabrik Handelsbolag har 916462-4083 som sitt organisationsnummer.