Schelins Rör - installationer Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Schelins Rör - installationer Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Schelins Rör - installationer Kommanditbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Schelins Rör - installationer Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Schelins Rör - installationer Kommanditbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1998-05-08. Men sedan 1982-01-01 så har Schelins Rör - installationer Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fredsg. 22, 736 32, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Schelins Rör - installationer Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-12393.

Kungsör arbetar för att verksamheter som Schelins Rör - installationer Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Schelins Rör - installationer Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Värme- och sanitetsinstallationer.

Firmatecknare för Schelins Rör - installationer Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Schelins Rör - installationer Kommanditbolag och det är följande personer, Schelin, Karl Gunnar som är född 1940 och har titeln Komplementär, Schelin, Sven Johan som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Schelins Rör - installationer Kommanditbolag är 916462-0263.