Per Karlbergs Skogstransporter Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Skogstransporter, avverkning, markberedning samt jord- och skogsbruksarbeten.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per Karlbergs Skogstransporter Handelsbolag vars verksamheterstyp är Handelsbolag.

I Kungsör så är Per Karlbergs Skogstransporter Handelsbolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Handelsbolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Kungsör arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kungsör och i Västmanlands län. Redan 1973-08-03 så skapades Per Karlbergs Skogstransporter Handelsbolag och verksamheten är har F-skattsedel Per Karlbergs Skogstransporter Handelsbolag har haft det sedan 1994-01-01.

Per Karlbergs Skogstransporter Handelsbolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

916460-6791 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kungsör.

Just nu är Per Karlbergs Skogstransporter Handelsbolag och det finns många verksamheter som är i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Per Karlbergs Skogstransporter Handelsbolag så går det att nå dem via telefon på 0227-13213 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

; Firman tecknas av Evy ock Per Karlberg var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per Karlbergs Skogstransporter Handelsbolag är Karlberg, EVY Birgitta Maria som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Karlberg, Per Eskil som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .