Kungsörs Ridklubb

Västmanlands län

Information

Kungsörs Ridklubb är ett av många verksamheter som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som Kungsörs Ridklubb finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kungsörs Ridklubb som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1985-04-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Lockmora 202, 736 91, Kungsör. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kungsörs Ridklubb så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0227-13514.

Kungsör arbetar för att verksamheter som Kungsörs Ridklubb ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Kungsörs Ridklubb. Det finns flera verksamheter i Västmanlands län.

Ridskola.

Firmatecknare för Kungsörs Ridklubb är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Johansson, Eva Catharina -Rundström, Ulla Marianne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kungsörs Ridklubb och det är följande personer, Andersson, Cecilia Lena Sofia som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Eva Catharina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Nina-Mari Tuulikki som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundström, Ulla Marianne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Soiluaho, Sari Anneli som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot.Jungstedt, Gunilla Ulrika som är född 1967 och har titeln Suppleant, Sverin, Annica Elisabeth som är född 1965 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Kungsörs Ridklubb är 878500-3354.