A.F. Saneringsservice

Västmanlands län

Information

A.F. Saneringsservice är ett av många bolag som finns i Kungsör. Det är nämligen den kommunen som A.F. Saneringsservice finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

A.F. Saneringsservice är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2008-01-31.

A.F. Saneringsservice som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 2008-01-29. Men sedan 2008-01-31 så har A.F. Saneringsservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på A.F. Saneringsservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-2774767.

Kungsör arbetar för att bolag som A.F. Saneringsservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för A.F. Saneringsservice. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Den huvudsakliga verksamheten består av klottersanering av fasader och andra byggnader. Sanering av mögel, mossa samt spolning av avlopp kommer även att göras.

Firmatecknare för A.F. Saneringsservice är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till A.F. Saneringsservice och det är följande personer, Flodén, Håkan Andreas som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för A.F. Saneringsservice är 780122-XXXX.