Bostadsrättsföreningen Lådberga

Västmanlands län

Information

Bostadsrättsföreningen Lådberga är en verksamhet som finns i Kungsör. I Bostadsrättsföreningen Lådberga finns det lite olika personer som är förknippade och det är Backman, Per Ingvar som är född 1949 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Lådberga så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bostadsrättsföreningen Lådberga på telefon 0589-12860.

Att uppföra och besitta bostadshus i Kung Karls kommun för att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid. Den rätt inom föreningen, som på grund av sådan upplåtelse tillkommer medlem, benämnes bostadsrätt, och medlem som innehar bostadsrätt, benämnes bostadsrättshavare.

Idag är Bostadsrättsföreningen Lådberga av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Bostadsrättsföreningen Lådberga är ett av många verksamheter som finns i Västmanlands län och Kungsör arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bostadsrättsföreningen Lådberga innehar ej F-skattsedel och Bostadsrättsföreningen Lådberga är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Lådberga så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Bostadsrättsföreningen Lådberga har 778500-0584 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är inaktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är inaktivt i Västmanlands län.