Mcverkstan i Kungsör

Västmanlands län

Information

750714-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mcverkstan i Kungsör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mcverkstan i Kungsör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som Mcverkstan i Kungsör finns i.

Mcverkstan i Kungsör har varit registrerat sedan 2007-05-29 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mcverkstan i Kungsör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-03.

Mcverkstan i Kungsör är och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är .

Firmatecknare för Mcverkstan i Kungsör är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mcverkstan i Kungsör så kan ni göra det på telefon genom 070-7201383 eller genom brev på följande adress:

Service, reparationer av mc samt moped. Försäljning av reservdelar till mc o moped.

Det finns olika personer som har en koppling med Mcverkstan i Kungsör och det är Johansson, Jan Henrik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,