Råsta's Entreprenad & Ekologiskt Lantbruk

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Enskild firma som heter Råsta's Entreprenad & Ekologiskt Lantbruk. Det finns flera företag som liknar Råsta's Entreprenad & Ekologiskt Lantbruk i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Råsta's Entreprenad & Ekologiskt Lantbruk är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 2003-01-20 så har Råsta's Entreprenad & Ekologiskt Lantbruk varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Råsta's Entreprenad & Ekologiskt Lantbruk och det finns fler företag som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Råsta's Entreprenad & Ekologiskt Lantbruk så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Råsta's Entreprenad & Ekologiskt Lantbruk så kan ni göra det på 0227-10733.

Entreprenadkörningar med lantbruksmaskiner samt ekologiskt lantbruk. Mindre reparationer och svetsarbeten samt skogsbruk.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson Kurberg, Karl Niklas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Råsta's Entreprenad & Ekologiskt Lantbruk har 720406-XXXX som sitt organisationsnummer.