Fahlborgs byggtjänst

Västmanlands län

Information

711124-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Fahlborgs byggtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fahlborgs byggtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som Fahlborgs byggtjänst finns i.

Fahlborgs byggtjänst har varit registrerat sedan 2006-12-11 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fahlborgs byggtjänst så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fahlborgs byggtjänst är och det finns flera verksamheter i Kungsör som också är .

Firmatecknare för Fahlborgs byggtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fahlborgs byggtjänst så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggnadsservice, byggnation, smide och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fahlborgs byggtjänst och det är Fahlborg, Jan Erik som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,