Magnus Bloms Allservice

Västmanlands län

Information

I Kungsör finns det ett Enskild firma som heter Magnus Bloms Allservice. Det finns flera bolag som liknar Magnus Bloms Allservice i Västmanlands län. Kungsör är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Magnus Bloms Allservice är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1996-05-28 så har Magnus Bloms Allservice varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Magnus Bloms Allservice och det finns fler bolag som är det i Kungsör.

Vill man komma i kontakt med Magnus Bloms Allservice så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Magnus Bloms Allservice så kan ni göra det på 0227-14078.

Industri och byggnadsarbeten med förenlig verksamhet, samt handel med begagnade bilar, jordbruks- och entreprenadmaskiner och delar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Blom, Lars Magnus som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Magnus Bloms Allservice har 701019-XXXX som sitt organisationsnummer.