Mälardalen Djurcenter & Trading

Västmanlands län

Information

701016-XXXX är organisationsnummer för företaget Mälardalen Djurcenter & Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mälardalen Djurcenter & Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungsör som är den kommunen som Mälardalen Djurcenter & Trading finns i.

Mälardalen Djurcenter & Trading har varit registrerat sedan 2005-05-03 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mälardalen Djurcenter & Trading så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mälardalen Djurcenter & Trading är och det finns flera bolag i Kungsör som också är .

Firmatecknare för Mälardalen Djurcenter & Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mälardalen Djurcenter & Trading så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av tillbehör och foder till husdjur, paketering och distribution, tillverkning och försäljning av värme- skyddsutrustning.

Det finns olika personer som har en koppling med Mälardalen Djurcenter & Trading och det är Martinsson, Malin Lakshmi som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,